Tænk på bæredygtigheden, også når du køber plakater

Plakater på væggene er noget, som er en del af indretningen i langt de fleste danske hjem. Man har med plakater mulighed for at give sin indretning sit eget unikke præg og få den stemning, du gerne vil have. Du kan sende de rette signaler ved at have de rette plakater på dine vægge. Og det er let at købe disse plakater online.

Byplakat.com

At købe plakater online er bare en superlet og god løsning. Det kan du gøre via byplakat.com. Det er en danskejet virksomhed, der forhandler byplakater fra byer i hele Danmark. Plakaterne er designet med kærlighed til de enkelte byer, som alle fremstår meget smukke. De gamle bygninger får nyt liv, og du kan få et helt nyt syn på byen attraktioner og seværdigheder ved at kigge på disse plakater. Det gælder for både store og små danske byer. I øvrigt kan du købe plakaterne indrammet. Der er forskellige muligheder for rammer, og du kan helt sikkert finde en ramme, der matcher dit hjem.

 

FSC-mærket er garanti

Miljøet og bæredygtighed ved produkterne er noget vi alle skal tage hensyn til og noget som bør være alle tænker på, når vi handler. Det gælder også med papirprodukter. Derfor skal du se efter FSC-mærket, når du handler plakater og andet papir. Mærket er en garanti for, at det benyttet træ har kunnet bruges med samvittighed. I en FSC-skov bliver der nemlig ikke fældet mere træ end skoven naturligt kan reproducere. Husk at se efter FSC mærket når du køber pap, papir og plakater. Det sikrer bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove

 

Mod papirspild
Ud over at kun benytter produkter med FSC-mærket har de generelt fokus på at stoppe papirspild hos byplakat.com. De har nemlig afskaffet print af fakturaer, af følgesedler, pakkesedler og lignende dokumenter. Du får kun digitale eksemplarer af disse ting, når du køber plakater fra webshop.

Plakater fra alle byer

Det er virkelig plakater fra alle danske byer af en vis størrelse, der kan købes hos byplakat.com. Du kan både få flotte plakater fra de helt store danske byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, men også en ø som Amager eller Bornholm har deres egne plakater. Du kan virkelig vise, hvad du har tilhørsforhold til med disse plakater.

 

Også Postnummer

En anden sjov mulighed for en plakat, der viser hvor du kommer fra er dem med blot et postnummer fra. Har du en plakat, hvor der står 9000 er de færrest i tvivl om at det Aalborg det handler om. Står der 5000 er det selvfølgelig Odense og 6700 er det Esbjerg. Der er noget coolness over at flashe det postnummer, der hører til din by.