Bæredygtig engangsservice – undgå oprydning, og skån miljøet

Engangsservice er bare ekstremt praktisk og ikke mindst bekvemt i mange situationer. Holder du en stor fest, kan der være endeløse maskinfulde opvask og lige så mange endeløse timer med opvask og rengøring efter en stor fest. Vil du gerne spare en hel masse tid og besvær, er den nemme og bekvemme løsning bæredygtig engangsservice. Du kan sagtens få borddækningen til at se pæn ud, på trods af at du anvender bæredygtig engangsservice.

Plastik er skiftet ud med bæredygtig engangsservice i træ

Der er sket rigtig meget på området omkring engangsservice i de seneste år. Der er kommet meget mere fokus på miljø og bæredygtighed. Netop derfor er en hel del af gamle kendinge inden for engangsservice blevet udfaset til fordel for andre og mere bæredygtige alternativer. Læs mere om bæredygtig engangsservice for yderligere information. Både sugerør og bestik er blevet skiftet ud fra plastik til naturlige materialer. Sugerør bliver nu designet i enten:

  • Pap
  • Tykkere plastik, der kan vaskes og anvendes igen og igen

Køber du juicekartoner, vil sugerørene være af pap. Disse kan du også købe til festlige lejligheder, hvor de findes med masser af flotte designs. De giver borddækningen et helt eksklusivt look.

Giv borddækningen et eksklusivt look med bæredygtig engangsservice i træ

Det nye bestik er produceret i træ, der er let nedbrydeligt. Dette er for at tage mest muligt hensyn til miljøet. Når alt kommer til alt, ser det da også bedre ud, at bordet er dækket op med bestik af flot, lyst træ fremfor hvid plastik, der har et discount agtigt look over sig.

Skal der grilles, vil det også være oplagt at vælge grilludstyr og tilbehør, der er let nedbrydeligt. Grillspyd i nedbrydeligt træ kan fås i flere forskellige størrelser:

  • 15 cm
  • 20 cm
  • 25 cm

Disse grillspyd kan købes i både 50 og 200 stk. af gangen.