En bæredygtig bideskinne kan gøre underværker

Mange mennesker i Danmark sover dårligt om natten, eller lider af smerter og anspændthed i kæbemuskulatoren i løbet af en dag. I mange tilfælde viser det sig, at disse personer skærer tænder om natten. Tandskæren kan være et stort problem, hvis det tager overhånd, og det er desværre ikke noget, man kan træne sig fra.

Det kan føre til dyre tandlægeregninger, da tandsættet ofte tager skade, biddet bliver skævt eller tænderne direkte flækker. Det er selvfølgelig uhensigtsmæssigt, men der findes heldigvis en løsning, der kan afhjælpe dette.

Anskaf en bideskinne

Hos tandlægen vil langt de fleste blive rådet til, at investere i en bideskinne, der kan afhjælpe deres tandskæren. Dette er en rigtig god løsning, som vil være til gavn for langt størstedelen af de ramte. Problemet med tandlægens løsning er, at prisen typisk er meget høj og det kræver flere konsultationer, der kan være besværlige at planlægge i en travl hverdag.

En mere bæredygtig løsning, er en bideskinne, der minder om den, der kan købes på apoteket. En bideskinne apotek koster langt mindre og kan findes via en søgning på internettet. De holder typisk i 6 måneder og formes blot efter tandsættet ved hjælp af kogende vand. Bideskinnen er fri for miljøskadelige tilsætningstoffer og den lange holdbarhed, samt den lave pris, er godt for pengepungen.

Derudover skal du ikke vente på tid hos tandlægen, da du blot kan bestille over nettet og typisk have din bideskinne dagen efter.

Få en bedre dag

Med en bideskinne får du en bedre dag, hvor du føler dig mere veloplagt, da du har har sovet bedre. Derudover vil smerter i kæben og tilfælde af hovedpine være væk, da bideskinnen beskytter tandsættet og aflaster dit bid i løbet af natten.

Der er mange helbredsmæssige fordele ved brugen af bideskinne. Du bør dog altid kontakte egen læge eller tandlæge, hvis bideskinnen ikke afhjælper smerter.