En papkasse er ikke bare en papkasse

De fleste af os er særdeles godt bekendt med papkasser. Alle der har prøvet at flytte har sikkert slæbt på flere tunge papkasser, end de bryder sig om. Derudover lander papkasser også i en lind strøm på manges dørtrin, når de handler på nettet. Papkasser er bare virkelig praktiske. I dag har de fleste danske kommuner heldigvis også gjort det muligt at aflevere pap til genbrug. Dette er rigtig godt, hvis man går bare det mindste op i bæredygtighed. Vidste du dog, at en papkasse ikke bare er en papkasse? Vælg papkasser, som er fremstillet af FSC®-certificeret papir, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtigt skovbrug. Dermed passer du godt på naturen.

Flyt bæredygtigt

Som sagt er de fleste, der nogensinde har prøvet at flytte, nok særdeles godt kendt med flyttekasser af pap. Jo flere ting du ejer, jo flere papkasser får du brug for, når du skal flytte til et nyt hjem. Uanset om du har brug for fem eller 50 flyttekasser, bør du overveje at købe flyttekasser, der er fremstillet af FSC®-certificeret papir. På den måde bliver din flytning nemlig langt mere bæredygtig. Hos Smurfit Kappa Systemkassen, kan du købe både store og små flyttekasser. Flyttekasserne er ikke bare bæredygtige – de er også fremstillet af bølgepap af høj kvalitet. Dette sikrer, at dine dyrebare ejendele kommer sikkert frem til dit nye hjem. Hvis du snart skal flytte, kan du køb papkasser online.

Udover at vælge flyttekasser, der er fremstillet af FSC®-certificeret papir, er der også andre ting, du kan gøre, hvis du vil flytte bæredygtigt. Hvis du skal bruge et flyttefirma til at flytte dine ting, kan du f.eks. vælge et flyttefirma, der har fokus på bæredygtighed. Derudover kan du også pakke dine skrøbelige glas og porcelæn ind i avispapir i stedet for køkkenrulle. Det er i virkeligheden tit de små ting, der gør den store forskel.

Vælg bæredygtigt, når du sender pakker

Har du din egen webshop, eller sender du bare ofte pakker til venner og bekendte? Så gør du igen klogt i at vælge bæredygtige papkasser til dine forsendelser. Der sendes utroligt mange papkasser på kryds og tværs af Danmark hver evigt eneste dag. Du kan gøre en forskel for miljøet ved at vælge papkasser, der er fremstillet af FSC®-certificeret papir. Udover selve papkassen kan du også hjælpe med at passe godt på vores planet ved at vælge bæredygtigt kassefyld. Kassefyld er uundværligt, hvis du vil sikre, at dine forsendelser kommer sikkert frem. Hvis du gerne vil tænke bæredygtigt, kan du enten vælge pakkefyld af genanvendeligt papir eller fremstillet af naturlig majsstivelse. Begge dele passer godt på dine forsendelser, uden at du behøver at gå på kompromis med bæredygtigheden.