Tænk naturen ind i dine kæledyrs velfærd

De fleste ejere af husdyr kræser for deres lille ven. Det er ofte et fornøjeligt selskab mellem ejer og dyret, uanset om det er en hund, en kat eller en hest og forbundet med stor glæde.

Der er ingen tvivl om, at der knyttes nære bånd mellem mennesker og dyr, som gør at mange mennesker værdsætter at have husdyr omkring sig. 

Det bedste af det bedste

Kvalitetsprodukter hænger ofte sammen med bæredygtighed, hvilket mange dyreelskere værdsætter https://canem.dk. Det er betydningsfuldt, at dyret får den rette sunde kost med gode vitaminer og mineraler for dens velbefindende. Dertil andre gode biprodukter, som også behøves for pleje af sit husdyr.

For som mennesker er dyr også udsat for kemi dagligt, hvilket mange dyreelskere i videst muligt omfang gerne vil undgå.

Dyr kan også få allergi

Mange mennesker plages af allergi på mange måder. Oftest er det forbundet med produkter, som ikke er fremstillet af naturvenlige materialer, hvoraf generne opstår med bl.a. kløen på huden.

Allergi kan dog også forekomme fra naturen som pollen m.m. Derfor er det vigtigt, at gå efter naturvenlige produkter til sin hund som til en selv, da allergi kan være og blive en ubehagelig lidelse, som man kan døje med i mange år.

Ved du nok om bæredygtighed

Et godt råd er at være bevidst om sit forbrug og hvilke produkter man vælger. Kvalitet har igennem alle tider være forbundet med bæredygtighed. Altså produkter hvor mest natur er indbefattet i produktet.

Det er dog også vigtigt at være skeptisk, da bæredygtighed i høj grad også anvendes og profileres som et politisk begreb, hvor interessegruppers mål er med vinding for øje.

Med god samvittighed

Ingen af os ej heller dyr undgår at forurene. Dog kan vi som bl.a. hundeejere samle hundens efterladenskaber op. Og her kan anvendes hundeposer af genbrugsplast samt poser fremstillet med mindst kemi. Dertil kan du vælge slidstærke produkter som holder, frem for produkter fremstillet i en dårlig kvalitet. Dette ligeledes til din hund, f.eks. sæbe som er mest nedbrydelig både til vask af din hund samt vask af hundetæpper m.m.

Med små ændringer i hverdagen, gør vi alle noget godt for miljøet med tanke for både dyrenes og menneskers trivsel.

Har I både børn og husdyr?

Børn lærer selvfølgelig mange ting i skolen, men som forældre er det også vigtigt, at fortælle sine børn om at passe på naturen til gavn for fremtidige generationer.

Det er godt for børn at vide, at de også er forbrugere afhængig af deres alder uden også at blive fanatisk. Det kan dertil øge deres videbegærlighed på andre emner bl.a. dyrevelfærd. Oftest hvis de også selv har et lille husdyr, som de holder utroligt meget af.